top of page
Vaffelsalg

Veldedighet

United Aid

Feminin & Fornem arrangerer vaffelsalg til inntekt for CARE i forbindelse med starten av semesteret. I en uke vil foreningen stå rundt på Campus for å selge vafler til studenter som forbereder seg til eksamen. Inntektene går uavkortet til CARE.

Hva er CARE?

CARE er en hjelpeorganisasjon som jobber for kvinners og jenters rettigheter.

Vi mener at hjelp til kvinner hjelper flere. CARE har prosjekter innen nødhjelp og langsiktig bistand i flere av verdens fattigste land.

I samarbeid med lokalbefolkningen hjelper vi fattige samfunn med å skape varige løsninger på grunnleggende problemer. CARE vet at investering i kvinners framtid og muligheter gir ringvirkninger for familier og lokalsamfunn. 
CARE hjelper jenter og kvinner fordi det er den mest effektive måten å drive bistand på. 

UnitedAid ble startet i 2011 og er et samarbeidsprosjekt mellom studentforeningene Broderskapet Unity og Feminin & Fornem. Gjennom UnitedAid arrangerer studentene hvert år en innsamlingsaksjon til inntekt et utvalgt prosjekt fra UNICEF.

Arbeidet som UnitedAid står for er en innsamlingsaksjon på internett, NMBU og i lokalsamfunnet. I løpet av de to siste aksjonene før coronapandemien ble det samlet inn i underkant av 200 000 kroner som går direkte til UNICEF.

Vi vil gjennom veldedighet skape samhold mellom studentene og bidra til å gi afrikanske barn mulighet til skolegang.

For mer informasjon sjekk ut United Aid på sosiale medier.

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
bottom of page