top of page

Opptak hos Feminin & Fornem

Når man har landet på det beste valget man kommer til å ta i løpet av tiden sin på NMBU, å søke opptak i Feminin & Fornem, er det første man gjør å dra på infovors. Dette avholdes en gang i halvåret. Her vil du få sjansen til å høre mer om foreningen, bli kjent med våre frøkner, og gi oss et inntrykk av hvem du er. Dette er helt uforpliktende, det er rett og slett bare en hyggelig og uformell kveld.

Hvis foreningen faller i smak, noe den gjør for de fleste, inviterer vi deg til personlig å levere søknad i F&F-huset. Søknaden skal leveres mellom 17.00 og 18.00, søndagen etter semesterkickoff. Man bør legge litt arbeid i søknaden, da det er mange søknader som skal vurderes. Skriv litt om hvem du er, hvorfor du ønsker å bli en del av F&F, hva du kan bidra med i foreningen og hvorfor vi bør velge deg. Vi ser etter engasjerte og blide jenter som ønsker å bidra, men utover det har vi frøkner med alle mulige forskjellige interesser og studievalg. Vi er en sammensatt gjeng!

Det er vanskelig å få et ordentlig godt inntrykk av noen etter kun en kveld, derfor vil noen av søkerne bli plukket ut til å delta på et lite teaparty på ettermiddagstid. Her vil vi få sjansen til å få et enda bedre inntrykk av hverandre. Blant de som er med på denne ettermiddagsseansen vil noen bli invitert med videre på opptaksprøve. Det vil variere hvor lenge opptaksperioden varer, men det er viktig å sette av god tid til dette.

bottom of page