top of page

Opptak hos Feminin & Fornem

Når man har landet på det vi mener er det beste valget man kan ta i løpet av tiden sin på NMBU; å søke opptak i Feminin & Fornem, er det første man burde gjøre å dra på infovors. Dette avholdes en gang i halvåret. Her vil du få sjansen til å høre mer om foreningen, bli kjent med våre frøkner, og gi oss et inntrykk av hvem du er. Dette er helt uforpliktende og er rett og slett bare en hyggelig og uformell kveld.

Hvis foreningen faller i smak, inviterer vi deg til personlig å levere søknad i F&F-huset. Søknaden skal leveres mellom kl. 17:00 og 18:00, søndagen etter semesterkickoff. 

 

Søknaden burde inneholde:

- Navn og alder

- E-postadresse

- Bosted

- Studie og årstrinn

- Bilde av deg selv


Utover dette er det fint om du skriver litt om hvem du er, hvorfor du ønsker å bli en del av akkurat F&F, hva du kan bidra med i foreningen og hvorfor vi bør velge deg. Vi ser etter engasjerte og blide jenter som ønsker å bidra, men utover det har vi frøkner med alle mulige forskjellige interesser og studievalg. Vi er en morsom og sammensatt gjeng!

Det kan være vanskelig å få et ordentlig godt inntrykk av noen etter kun en kveld. Derfor hender det at noen av søkerne blir plukket ut til å delta på et lite teaparty på ettermiddagstid. Her vil vi få sjansen til å få et enda bedre inntrykk av hverandre. Blant de som er med på denne ettermiddagsseansen, vil noen bli invitert med videre på opptaksprøve. Det vil variere hvor lenge opptaksperioden varer, men det er viktig å sette av god tid til dette.

Ikke nøl med å søke dersom du synes F&F virker som foreningen for deg!

bottom of page