top of page

Høstsemsteret 2018


For et semester dette har vært! Frøknene har vært høyt og lavt, og har fått en god blanding av fest og veldedighet. Semesteret startet selvfølgelig med den årlige grillfesten og Tour de Kringla. Det er ikke mye som slår å endelig møte alle igjen etter en lang sommerferie.

Vi hadde tidenes X-russefest med Broderskapet Unity, som de hadde vunnet under Kultur Xplosjonen forrige semester som er til inntekt for vårt felles prosjekt UnitedAid. Kvelden besto av russeknuter og veldig mye latter.

Som hvert år inviterer vi til bursdagsvors for å feire at Feminin & Fornem er enda et år eldre! I år fylte 10 år, og selvom vi hadde jubileumsfeiringen vårsemesteret 2018, er det ikke mulig å feire denne foreningen for ofte. Vi inviterte Gents Academy og fikk tidenes feiring.

Så var tiden inne for å ønske velkommen til nye frøkner som får bli med i foreningen, og for et opptak det var! Dere har nok sett de rundt på campus, og det er våre flotte småfrøkner: Mina, Anna, Miriam, Tonje, Sigrid og Unni. Dere har vært utrolig flinke dette semesteret og vi er så stolte av dere!

Det har vært partalls-høst som selvfølgelig betyr UKA! Som i 2016 så hadde vi bar sammen med Collegium Alfa. Samarbeidet har vært helt supert, baren så fantastisk ut og ikke minst....VI VANT 1.PLASSEN! Tusen takk for UKA til alle sammen, og spesielt til Collegium Alfa, vi gleder oss allerede til 2020!

Dette semesteret har vi festa med mange forskjellige foreninger, og vi har dansa til langt på natt. Vi har feiret bursdagen til Pikekoret IVAR, danset på bordet på faderloftet, kost oss med koneemner og delt punsj med de Xclusive PB mend.

Selv med mye fest og moro så har frøknene også hatt tid til å hjelpe andre. I år bidro Feminin & Fornem til tv-aksjonen som gikk til Kirkens Bymisjon. Vi stilte mannsterke en søndags formiddag for å gå med bøsse.

UKEsemester betyr mye besøk og vi har vært så heldige å få besøk av Mannekom, vår kjæresteforening fra Trondheim. Vi storkoste oss masse med dere og gleder oss allerede til neste gang dere kommer på besøk!

Våre elskede Forenhenværende Frøkner kom også besøk, og det er få ganger vi koser oss like mye som når vi får swinge oss med erfarne frøkner.

Vi har samarbeid med Rusken, hvor vi regelmessig jobber med dugnader. Det har vi også gjort dette semester. Vi koser oss når vi jobber, og vi setter veldig stor pris på samarbeidet vi har sammen.

I tradisjonen tro hadde vi julebord med Broderskapet Unity. Vi koser oss alltid, og denne festen var inget unntak. Det å spise og drikke med våre beste menn er det ingenting som slår.

Midt i eksamensperioden avholder Broderskapet Unity og Feminin & Fornem et julelotteri til innsamling for UnitedAid. Det ble en kjempe suksess og vi vil gjerne takke alle som kjøpte et lodd og støttet en god sak.

Dette semester var da snart over, og selvom vi har gjort mye har vi hatt det så gøy. Men ingenting av dette hadde vært mulig uten vår fantastiske FørsteFrøken Camilla Engen! En stor takk fra alle i foreningen til deg, du har vært 10/10 på alle døgnets tider.

Tusen takk til alle som har bidratt til å gjøre semester vårt helt fantastisk! Vi gleder oss masse til neste semester!


Siste innlegg
Arkiv
bottom of page