top of page

Høstsemesteret 2017


Vi vil takke for et helt fantastisk og flott semester som har vært, og gleder oss masse til nytt semester med foreningen. Det hele startet med et pang, nemlig grillfesten og Tour de Kringla med vår fjonge kjæresteforening, Broderskapet Unity. Med grillmat, noe godt i glasset og fengende musikk, ble dette en kveld fylt med mye glede og latter.

I den påfølgende uken, var det duket for Graskurs del 1 og del 2, hvor vi fikk sjansen til å bli kjent med mange av de nye studentene ved NMBU. Vi tok opp fire, flotte småfrøkner; Lina, Kelsey, Emilia og Kamilla.

Vi vil også takke for alle de morsomme kveldene vi hadde forrige semester. Poolparty med Hankattforeningen st. 1902 ble en slager. Med badebasseng, sol og Hawaii-skjorter ble dette en fest vi sent vil glemme.

Togaparty med Broderskapet Unity, Fornem Aften med Den X-Clusive Stiftelse PB og tropisk aften med Collegium Alfa var så utrolig gøy og vi har kost oss så mye på disse festlige arrangementene. Vi takker dere alle for hyggelige kvelder, og vi gleder oss til neste gang!

Høstsemesteret vårt har vært full av smil, glede og latter, med både gode fester og veldedighetsarbeid med United Aid og Care. Nå gleder vi oss imidlertid til det nye semesteret som står for tur. Vi har jubileumsår og fyller hele 10 fabelaktige år. Det blir fest, moro og revy!

Fredag 19.januar åpner vi dørene for infovors i F&F-huset i Herumveien 20A. Her vil du få muligheten til å bli kjent med Feminin & Fornem som forening og frøknene våre. Dersom du synes dette virker som noe for deg eller rett og slett bare er litt nysgjerrig på hvem vi er og hva vi driver med, er det bare å ta turen innom til et uforpliktende infovors.

Alle jenter på NMBU er velkommen til å komme på infovors og vi håper å se deg der.

Kyss og klem,

Feminin & Fornem.


Siste innlegg
Arkiv
bottom of page